tack. (rörigt inlägg)

Både igår och dag fick jag det ena och det andra bekräftat för mig och det är jag över hela mitt hjärta glad för.
'Vänskaper' åt helvete, smutskastande ord fram och tillbaka, prata i omvägar för att få det man själv säger att framstå som sanningen vilket det verkligen inte är, påhopp, 'han/hon har sagt det blabla' jaha med VEM FAN BRYR SIG, FRÅGAN VAR TILL DIG SÅ FÖR I HELVETE STÅ FÖR VAD DU SJÄLV HAR SAGT INNAN DU BÖRJAR STÅ FÖR VAD NÅGON ANNAN SAGT!

Jag har kastat bort barndomsvänner och många otroligt bra vänner i Göteborg för att förändra och FÖRBÄTTRA mitt liv men det är fan i mig inte allt för lätt när ni som alltid bott här och känt varann sedan ni va blöjbarn pratar om varann på detta jävla sätt, är inte ett livs vänskap värt mer än det? Känns det inte hemskt att säga JAG ÄLSKAR DIG samtidigt som ni FEM minuter tidigare sagt något illa om personen. Jag har tyvärr gjort samma misstag det senaste och förlorat många fina människor på vägen, använt ett så fint ord allt för många gånger i onödan, never again! FÖRÄNDRING FÖRÄNDRING FÖRÄNDRING PÅ MIN FRONT NUUU!
(Och det jag sa att jag kan uppoffra och göra för att allt skulle bli bra, som jag berätta för dig innan idag menar jag! Det kommer gå bra för dig, jag tror på dig!)

Tack och tja för mig, och känner ni att det är såhär och känner er träffade så snälla hör inte av er för er klarar jag mig bättre utan. Ett(flera) problem mindre för mig bara!

idiot.

Du är den mest meningslösa människa som någonsin satt fötterna i ett par skor. Riktigt jävla elak!
En sak jag hört som stämmer in på mina känslor nu: 'hade du legat och bönat och bett om vatten i öknen och jag kört förbi med 10 liter vatten hade jag inte skänk dig en droppe.' Så lite är du till mig nu!

my day is destroyed. MAD!


vänskap.

Vänskaper kastas bort, rinner ut i sanden, försvinner.. Call it what you want but i just hate it. Känslan, sorgen, saknaden. Jag står inte ut. Det finns två vänskaper i mitt liv som jag verkligen vill ha tillbaka igen, som jag verkligen saknar. Att gissa vilka är inte jätte svårt. Allt på grund av pojkvänner och flickvänner. För man ska väl inte acceptera vad som helst, eller? Men men jag tänker i alla fall inte slicka.. för det är verkligen inte my thing.
Jag längtar dö mycket tills imorgon. Skola-träna-promenad med linen och vovsingarna. need you hun!

'försök att betrakta dina problem som din väg till framgång' har en person sagt till mig. Visst kan jag göra det, men till en viss gräns för jag, precis som ni är inte mer än mänsklig! Jag gör mina fel, säger dumma saker som sedan ger mig en kopiös ångest, får fel uppfattningar, är ibland för ärlig (för faktiskt så finns det inte så många av mina vänner som tål mindre bra kritik eller att man säger emot dom), men för er som tål det - VÄNSKAP!

fuck off.

idag.

Idag ska jag till skolan vilket jag inte alls känner för. Började egentligen 8,20 men jag vill inte ha estetisk verksamhet, idiotiskt tråkigt! i vilket fall som helst kommer Jessica snart och plockar upp mig för att åka till skolan, vi hinner med mycket från Teckomatorp till kävlinge ;) Efter skolan ska jag åka hem för att sedan sätta igång med städning och efter städningen åker promenadpjuxen på, hörlurarna sätts in och musiken skruvas upp och jag börjar gå en låång och efterlängtad funderar promenad. Josefine är lite nere för stunden, det löser sig det också :)

ha en bra dag hjärtan.
saknar vissa av mina vänner något kopiöst. Att vänner kan glida ifrån så snabbt för en sån liten petitess sak.

what a feelin'

jag vill så mycket.
jag vill ha så mycket.
jag behöver ännu mer.
Känslor som inte går att förklaras.
oro i kroppen som inte borde finnas där.
press.
jag behöver en trygghet.
jag behöver närhet.
jag behöver en stabil punkt i mitt liv där jag känner mig säker.
nu orkar jag inte skriva mer men,
jag behöver DET!
ett botemedel: SHOPPING!


föresten så har jag äntligen engagerat mig till att lära mig att lägga upp bilder :)

inget men yes.

Otroligt härlig kväll igår, allt sådär lagom.  Tack sandra för igår, underbart att vi umgås nu igen. Denna gången ska varken killar eller tjejer komma emallan! Massvis med kärlek till dig <3
Och om jag säger 'YES' säger du...?

what happens in vegas stays in vegas, forever!
vissa saker håller man helt enkelt käften om.

carolinen och den kära pojkvännen magnus ska till thailand och jag är INTE avundsjuk :| Fast där drog jag en vit lögn, varenda jävel är nog lite avis? Men jag är också grymt glad för din skull, du åkte inte med familjen och jag såg dina tårar dagen dom åkte, istället får du en billig och super romantisk semester med din kärlek! Du måste sola, bada, dricka goda drinkar och tänka på mig för min skull när du ligger på den vita sandstranden. Jag kärlekar dig och jag kommer att sakna dig!

ett spontant besök.

Idag har jag bara pluggat och varit och tränat. Underbara Terrie kom och mötte mig vid bussen och hängde med mig hem en stund och vi pratade massa, lika trevligt varje gång. Ett tu tre så skickade Sara om hon kunde komma hit en sväng och självklart, alltid välkommen. Jag älskar spontana besök! Och självklart blir det alltid lika mycket trams, till och med så mycket trams att jag brister i skratt MED KAFFE I MUNNEN? ja, jag antar att jag inte behöver nämna mer än så :) tack ni två för idag, ni gjorde den till en bättre!

Imorgon är det skola, träning och sen carolinen, och det ska bli sååå roligt och sååå skönt att träffa dig igen, och inte bara när du ligger i koma i kristoffers säng med världens huvudvärk :( stackars! Tur att jag nästan alltid ha piller på mig :)

Tänkt länge att jag kanske borde skaffa pojkvän snart? Kanske dax men jag orkar inte engagera mig och känner inte riktigt att tiden räcker till, men såhär års och kring alla hjärtans dag så hade det varit underbart men nej, eller?

(jag vet inte om det är en lättnad utan dig eller om jag saknar dig?)

Nu ska jag sluta skriva allt onödigt och berätta att jag snart ska träffa en plastisk kirug för att priset ska sättas :)

morgonen/dagen.

Jag är så trött i huvudet och kroppen, till och med så trött att jag för en gångs skull sjukanmälde mig idag. Jag har sovit ut lite grann nu i alla fall, fastän det känns som om jag hade kunnat sova i ett dygn. Nu ska jag äta frukost och bege mig till gymmet för att röra lite på fläsket.
(saknar dig så otroligt mycket)
tjatja.

efterklok var ordet, alltid efterklok!

VAD ÄR DET NI INTE FÖRSTÅR?

JAG VILL INTE HA LINUS, LINUS ÄR INTE POJKVÄNSMATERIAL, SORRY MEN JAG VILL ÄN EN GÅNG INTE HA LINUS KYLANDER SOM POJKVÄN!
SKA DET NÅGOT SKA DET BARA VARA VÄN, UPPFATTAT?
och snälla ni, va ärliga mot honom och sluta säga en sak till mig och en annan till honom. Konstigt att vi har saker att bråka om heeeeela tiden!?
idioter!!!!

förlåt vänner.

Förlåt för att jag inte haft så mycket tid för er de senaste 2-3 veckorna. Känner mig dum som knappt har tid längre och när jag väl har tid är jag bara trött och vill sova.. Det känns som om det enda jag gör nu är att gå i skolan och jobba, jobba så mycket jag bara kan och orkar. Och än är jobbandet inte över för jag ska jobba imorgon kväll, direkt efter skolan och på fredag morgon. Och på tisdag, onsdag och torsdag (antagligen fredagen efter jobb) är det träning som gäller och direkt efter träningen på onsdag ska jag åka till caroline och hennes lägenhet för att vara en hjälpande hand, lovar att min hjälpande hand ska bli bättre nu för jag har inte så himla mycket jobb framöver vad det ser ut som nu i alla fall :)
Förlåt mig än en gång!

ett rövhål.

Jag är ett rövhål och säger dumma saker för att jag känner mig så otroligt lämna, ensam och glömd.
du är fin linus, min vän!

Caroline kjellander, min kära carolinen. Du är totalt jävla underbar, vänskapen bara växer och växer. Ingen av oss har allt för mycket tid till att ses just nu men jag älskar att du bara är ett samtal ifrån mig, och jag älskar att du finns där lika mycket var gång det samtalet slås, jag älskar dina ärliga kommentarer och åsikter. Ärligheten i vår vänskap är fan det bästa jag vet, svårt att hitta en vänskap som är 100% ärlig, rakt igenom.. Right?
thanks for everything, love you hun <3

Caroline.

jag saknar dig.
mer än så har jag inte att skriva just nu, trött.

godnatt hjärtan.

hej.

Jag orkar inte blogga, hade i så fall skrivit mer onödiga saker än detta:
"se men inte röra" - right Linus kylander?