jahapp

Nu känner jag mig sådär stressad igen! Innan nästa fredag ska jag ha hunnit köpa: En BH som är speciel utprovad, en figurformad kavaj modell kort, eventuellt ett par andra skor, strippel tång. Jag ska även gå till frisören nu på fredag, antagligen fixa mina naglar dagen innan studenten. Jaha.. Och hur i hela friden ska jag hinna med allt detta? CAROLINE, I NEED SHOPPING HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag ljuger när jag säger att det är bra

Det är sant. Jag ljuger för mig själv, för mina vänner och för min familj när jag säger att jag faktiskt mår bra, och att ingenting kan bli bättre än vad det är nu. Hur skulle det kunna bli det liksom? Studenten om exakt två veckor, jag har jobbar sedan års skiftet och jag har jobb under sommaren, jag vet vad jag vill bli när jag blir äldre och vad jag vill vidareutbilda mig till, jag har världens bästa vänner och en underbar familj.
Men det är så ... mycket som jag döljer inom mig att jag själv glömt av hur mycket det egentligen är. Hur mycket jag sätt och hur mycket jag har varit med om. Hur mycket småsaker faktiskt tär på mig och hur bra jag blivit på att skyffla undan det med åren. Man lär sig hur man varje morgon ska le så att det faktiskt alltid ser äkta ut, man lär sig att låta trovärdig när man alltid säger att man mår bra. Men varför ska man egentligen ljuga? Varför är man inte bara ärlig, eller i ala fall jag. För jag har blivit uppfostrad till att vara ärlig. Jag är för visso ärlig, i många lägen men inte när det kommer till mig själv. Jag vill så gärna ändras som människa, jag försöker lika hårt varje dag men var gång jag lägger en tanke på verkligheten är det som om jag själv stoppar en kniv i magen och tänker, "det går bra när du ljuger, du slipper förklara dig och försöka få folk att förstå sig på dig" för jag är faktiskt ganska svår att förstå sig på. Jag är ingen bok som går att läsa på någon vecka vilket många tror. Många tror att dom faktiskt känner mig, vet allt om mig och faktiskt vet vad som har hänt i mitt liv. Tyvärr måste jag säga till er, för jag förstår knappt själv vad jag varit med om och vad jag har upplevt och fått se. Jag förstår heller inte hur jag själv har kunnat utsätta mig för grejer jag faktiskt har gjort. Jag förstår inte hur jag ska kunna vara snäll mot andra, ärlig mot andra när jag inte ens kan vara det mot mig själv?
I vilket fall som helst. Jag vet inte varför jag skrev detta. Jag vill skriva mer, mer som jag inte borde och faktiskt inte tänker göra. Men en sista ska: Jag tänker förändra mig själv, förändra mig till en bättre medmänniska. Inte kommer det ta en dag, det är jag medveten om. Men om man varje dag tänker på det tills den dagen då jag trillat av pinnen så kommer jag ha hunnit att förändras till det bättre.. I alla fall lite så med detta vill jag avsluta denna ganska tråkiga (antar jag) historia och börja om på ny kula imorgon! Det är ingen annan än jag som vinner på detta och så ska det förbli, GIVE AND TAKE!


what to do

Det känns redan nu att detta inlägget kommer att bli veligt. Jag har så otroligt mycket känslor inom mig så att jag när som helst skulle kunna explodera! Jag får väl helt enkelt ta mig i kragen, bita i det sura äpplet och glömma. Jag kan inte ha folk i min närhet som manipulerar migg till det sämre. Människor som får mig att må dåligt och lägger deras fel på mig, precis som om det alltid är jag som gör dumma saker! Du ska nu inte mer få idiotförklara mig!
Visst kan jag vara jävligt du och vräka ur mig onödigt skit, och bry mig om onödiga saker men not anymore! Nonchalera, det är vad jag ska göra. Risken är att jag redan har förlorat, vilket jag hatar att göra men då får jag svälja min stolthet och för en gångs skull förstå att även jag kan förlora haha.
En sak till, jag tror på dig, jag tror på en förändring och jag tror på det bättre. Vad som nu händer får framtiden avgöra.
För övrigt har denna dagen inte varit den bästa dagen i mitt liv. Jag får kolla lite på sex and the city och hämta krafter tills imorgon då det är en ny dag.
En dag som denna, bråk som dessa tär på en självförtroende något enormt! Nu behöver jag egentligen bara en varm underbar kram från en underbar vän!

blää.

Tänkte på det tidigare idag, försökt låta bli under tiden jag var med Linen MEN nu slog det mig att Talleben och jag egentligen skulle varit på bal. Balens finaste flickor. Finaste klänningarna, finaste sminkningarna, finaste håruppsättningarna, finaste ALLT! Jajaa. Glad att pengarna kommer till någon nytta, 20/40 års fest och en resa :)


Josefine & Caroline

Ja, man kan väl inget annat än att säga att vi är ett par riktiga fixar tjejer! Det är som sagt alltid vi som fixar med allting. När vi alltid va hos mig och festa innan var det vi som planerade maten, åkte och handlade och även la ut.
Idag har vi tagit en fredagsfika i Lund då vi kom dit insåg vi att det är lundakarnevalen, attans. I alla fall, fikan va kanon bra. Cappuccino med vanilj, solig uteservering, äckliga cigaretter, skönt sällskap och massa roligt folk att stirra på, kan det bli bättre? JO för det kan det. Vi har planerat in en vecka i turkiet, ALANYA! Det blir jag, Caroline, Mange, Krille och förhoppningsvis Johan :) SUPER ROLIGT! Sen har vi även hunnit planera en 40 års fest för mig och caroline eftersom att caroline fyller 20 den 10onde juli och jag den 29onde juli så bestämde vi oss för att slå ihop och ha en super stor fest tillsammans. Mer än så berättar jag inte för linen ska pilla med inbjudan så snart som möjligt. Längtar redan.
I vilket fall som helst så måste jag börja avrunda här eftersom jag ska upp ca 6.15 imorgon för att köra till Göteborg och gå på "brors" bröllop :) (Roines sons bröllop med andra ord) så LATER IDIOTER!

Me and my beeeest friends <3

Uppdatering

Jag är nog trött på att skriva här, eller så är det helt enkelt för att jag aldrig har tid eller lust att sitta vid datan. I vilket fall som helst, lite nya kläder har inhandlats, Caroline och Magnus har kommit hem från Thailand vilket gör mig jävligt glad. Fick 3 super fina presenter från Linen. En riktigt fin sjal, en sommarsöt klänning och goooda nötter? :) TUSEN TACK!
Idag var jag och min klass och 2orna iväg och paddla kanot. Eftersom att solen stekte passade vi på att ha vattenkrig och det slutade med att vi skulle försöka välta varann! Talle och jag blev jagade och Pernilla, angelinge och Sabina. Skratta bäst som skrattar sist för det va DOM och INTE vi som trillade i (första gången).
Efter denna händelsen med mycket skratt och blöta kläder satte vi oss på bryggan som låg på land för att röka, sola och umgås med det super härliga sällskapet!
Efter mycket om och men skulle Talle och jag hoppa i en kanot och Angeline och Jessica hoppa i en annan för att åka ut och välta i ett par andra men det slutade med att ALLA vi 4 ramlade i och mitt ben är blått kan jag ju tala om, AJ som in i helvete! Ja, vi simmade in med två vattenfyllda kanoter efter att talle försökte dränka oss andra av panik hahahaha! Jävla ben jävel :P jaja. Fan det har varit jävligt roligt idag och färg har vi alla fått! skönt. Detta var väl allt från mig nu, ha de gött och va rädda om er!
tjatjaa..

helgen

Helgen har varit riktigt bra och den har gjort mig fattigare än någonsin! Well. Det har varit värt det! Jag orkar inte ens skriva någonting om helgen mer än FESTLIGT!

Caroline skickade idag. JAG SAKNAR DIG. Det händer alltid mycket när någon är borta. Fina fina vän!

shopping

Nu har jag shoppat en till klänning, kände att jag behövde en ny till helgen som vanligt. En blandning av söt och sexig faktiskt. Helnöjd. Kan nästan påstå att den ser ut att vara en 50-60 tals klänning. I like! Marinblå, vita prickar och ett rött bälte i midjan. Den är finare än vad det låter som.

Caroline. JAG SAKNAR DIG!

Besviken på människor

Jag är så trött på människor som klagar på andra. Det är skitsnack hit och dit, snea blickar här och var. Vad är det svåra att glädja sig för någons framgång? Jag är trött på kommentarer så som "vart fan får du alla pengar ifrån, du shoppar ju hela tiden?". Ja för det första så går jag i skolan, kämpar och pluggar som en gnu för att klara av skolan nu det sista så att jag kan få en fullständig gymnasiekompitens. För det andra så jobbar jag extra så mycket jag bara kan, orkar och hinner med. För dom pengarna betalar jag lite till hemmet, mobilen och MINA EGNA KLÄDER OCH SKOR! För det tredje så sparar jag pengar, jag har ett kapitalkonto som jag försöker sätta in så mycket pengar som möjligt på varje månad till ett körkort och nöjen! Där har ni en förklaring till varför jag kan leva och varför jag har ett så hyfsat bra liv!
Jag har också mål i mitt liv. Mitt mål är att bli ambulans sjukvårdare. Det är flera år till av pluggande och slitande samtidigt som jag fortfarande så mycket som möjligt ska jobba extra så jag så snart som möjligt kan flytta hemifrån.
Barn finns inte ens i mina tankar än. Barn ska jag inte tillverka förrän jag har en fast och stabil inkomst som täcker alla räkningar så som hyra, elektronik, fordon, mat och så att jag själv kan unna mig nya kläder så att jag fastän jag är mamma kan känna mig fräsch och fin! För det tycker jag att alla mammor ska ha rätt till att göra! Och för att jag ska kunna ordna så att mitt barn får en bra uppväxt så måste jag självklart träffa en kille som har samma värderingar i livet som mig. Ingen jävla slöfock som varken orkar jobba eller gå upp på nätterna!
Visst är jag inte ens 20 år gammal men någon gång måste man inse att livet går snabbt och snart så står man där. Man kan inte leva barnet hela tiden. Man måste vilja och våga mogna med sin ålder.
Så snälla söta rara ni. Innan ni nu fortsätter att prata vidare om mig som ni gärna får göra efter ni har skickat en fråga eller frågor till mig om någonting är oklart. Hoppas jag har varit tydlig nog så att i alla fall någon ska förstå vad det är jag menar.
Och mitt umgänge föresten. Det väljer jag alldeles själv. Jag väljer att umgås med människor som lyfter upp mitt humör, som får mig att skratta och må bra, som får mig att orka och vilja och som själva gör något med sina liv.
Så tack för mig och ha en fortsatt trevlig dag!

Bilder från olika helger


        



bra dag

Idag kom dom tre studentklänningarna jag beställt :) En ska skickas tillbaka på momangen, dom andra två ska jag behålla! En som jag ska ha under dagen i skolan, och när jag spinger ut och den andra när jag senare på kvällen antagligen ska ut. Antar ju att klumpiga jag faktiskt kommer spilla ner klänningen så får ha en andra outfit i reserv :) Good for me.
Fick ett sms från Thailand idag. Blev chockad när det stog "carolinen" men ännu gladare! Jag saknar dig snuttan och kommer vara fruktansvärt avis på er fina färg sen och alla goda drinkar ni dricker. Men jag glädjer mig för eran skull! Skönt att höra att askmolnet inte tog er :) kärleeek.
Fick även mitt schema från mitt sommarjobb idag (det är på samma ställe som jag är vikarie). Mycket tider, egentligen skit tider men vad har dom inte vikarier till ;) Men jag är nöjd. Alla behöver vi pengar efter studenten och inte orkar jag sitta arbetslös och RASTLÖS! Måste tänka på pensinonen haha :D well hjärtan..
Tyckte det hade hänt en hel del idag så skrev av mig lite :)
Imorgon kommer nog Jessica på frukost!

Tack för mig och mina barn...

Valborg - party för alla

Så jävla party! Riktigt lyckat och fruktansvärt roligt :) Det härliga folket gjorde stämningen fantastisk!
Idag hade jag planerat en hemmakväll med massa godsaker men det blev nog lite ändrade planer nyss. Ska antagligen festa till det idag igen. Ska det va så ska de, right?
Jaja. Nu är Caroline och Mange förhoppningsvis framme i Thailand och välbehållna efter den långa flygresan. Hoppas ni har det toppen.
Orkar verkligen inte skriva mer nu, kanske blir en uppdatering om mer exakta planer ikväll. Ha det underbart sålänge!

Denna gången ska du inte få komma undan så lätt. Denna gången är det du som ska förlora!