första doppet

Det är faktiskt så. Första doppet idag.
Jag hade tråkigt och Micke likaså, han kom hit och drack kaffe och snacka massa skit helt enkelt. Allt slutade med att jag självklart kom med den kloka idéen, "vi åker och badar med din hund, han och jag!". Micke kunde antagligen inte tacka nej till den synen. Det var visserligen inte så kallt som jag trodde så det blev två dopp tillsammans med vovven som sprang efter en pinne. Trevligt slut på denna torsdagen :)
Later guys.

tråkigt och tråkigt

Enligt mig är alla människoe värda minst 1 andra chans. Antingen är jag för naiv eller andra människor för hårda. Jag tar ganska mycket med en klackspark, inte allt, men ganska mycket. Är en människa elak eller gör någonting dumt så tror jag starkt på att personen i fråga kan förändra sig, svälja sdtoltheten och be om ursäkt. Sen om det sker imorgon, om 3 månader eller om 10 år är en annan sak. Förr eller senare kommer förändringen att ske. Jag tror väldigt starkt på andra människor och ser nog lite mer på djupet. Att istället kolla in i en människas ögon visar mer hur människan mår än att man frågar. Jag vet att jag denna gången har rätt, och när jag kommer få visa att jag har rätt vet jag inte. Det kommer antagligen dröja lite längre än vanligt för det är ingen vanlig människa jag syftar på och det är det som är så jävla intressant. Jag vet att han kan mer, att han vill mer och att han inte menar med att vara elak. Han är bara inte så bra på att planera sina val.

Från tråkigt tikk ännu tråkigare (för mig)
Carofien och Mange sätter sig imorgon bitti på planet som ska ta dom till Thailand och jag är verkligen så avundsjuk. Jag är också jävligt glad för eran skull och önskar er all lycka. Hoppas eran semester blir en minnesvärd semester. Kommer sakna er (lät bättre än att bara skriva carolinen). Du ska få en daglig uppdatering. Lång som kort, rolig som tråkig. I love you my dear. Du är helt fantastisk och vår vänskap ska hålla för detta är en vänskap som jag inte upplevt på länge. KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK!

korkad

Jag är faktiskt korkad. Jag vet om att när jag känner press inför något är jag en mästare på att skjuta upp det in i sista sekunden. Och ja, det har ju straffat mig nu. Jag har ett hästjobb att göra nu tills på fredag då mitt arbete skall vara inlämnat.
Ändå hänger jag med kära Linen till center syd för att spendera så mycket tid med henne som möjligt nu innan hon åker till Thailand på fredag. Och tack för att jag/vi får låna din bil för att övningsköra med - kärlek!
Och imorgon ska jag, Josefine och Ben till Lund för att äta gott, kolla i affärer och snacka massa skit om allt och inget. Ska bli väldigt mysigt. Tyvärr kan jag inte bli fö rsen hem bara eftersom jag då har det där arbetet, precis som ni att färdigställa :( Fina fina vänner!
Sen på onsdag MÅSTE jag en snabbis till center syd igen för att köpa en mascara och byta till 2 mindre storlekar i en klänning. HOPPAS den nu finns kvar!
Och det är också bud att åka till Landskrona och ställa mig i solariet för det är ungefär 6 veckor kvar till studenten. En vit klänning mot vit hud = OPARTY!
Aja. Nog 'babblat' för min del. Borde gå och göra något vettigt men det orkar jag inte mer så jag fixar det imorgon i skolan som jag inte alls är sugen på att gå till imorgon.
later fuckers...

dagens party: rock
dagens oparty: nålstick!

carolinen

Jag har hittat TRE klänningar till studenten och JAG BEHÖVER DIIIN HJÄLP!
Antar att du läser detta på jobbet imorgon när du anländit, så skicka mig ett sms då för nu är klockan mycket och jag vill helst inte skicka och väcka dig. Massvis med kärlek till dig och till andra!

pepp

PAAAAAAARTY!
Ha det toppen grabbar!

shopping med mamma

Idag var jag ledig så jag och mamma passade självklart på att åka och shoppa. Jag var egentligen bara ute efter en studentklänning men kom hem med: ett par jeans leggins, en kort skinnjacka och en kortare jeans jacka, 3 par skor från din sko, en Tshirt, och en parfym. Allt utom en studentklänning? Good for me :D
Nästa vecka får jag lönen och studiebidraget, då ska jag och Josefine åka till Lund för att leta fler klänningar som förhoppningsvis passar över brösten! Jävla problem det där alltså..
Och jag är fan inte trött nu heller för jag somnade vid 6-7 och vaknade vid halv 10, mindre begåvat? Aja, bara att blunda och försöka :)
Imorgon äre fest som gäller!
later...

Dagens party: shopping med mamma
Dagens Oparty: klänningar som inte har någon bröstplats!

bra dag idag.

Jag känner att allt går bra nu. Skulle visserligen behöva jobba mer eftersom jag nu är van att få mer laxar i kassan. Men nu är det faktiskt endast glasögon som fattas, för jag har gått och blivit en riktigt plugge nörd and i like it! Jag har hunnit göra otroligt mycket på mitt projektarbete och jag gjorde ett intervju arbete idag på 30 fjuttiga minuter som jag faktiskt har gått och dragit ut på i TVÅ månader. Ganska onödigt men jävligt skönt att ha det ut världen. Det känns som om jag har ganska bra koll på det hela nu faktiskt. Vad jag har att göra och inte och det allra bästa av allt är att jag både hinner med träning och mina bästa vänner!
Idag är det en PARTY dag :D
Men det kan svänga fort detta humöret så NJUT dude!
Idag har jag även hunnit med två fikor. En men Josefine och den andra med Caroline - MYS!

Dagens party: JAG ;D
Dagens oparty: Carl hagman.

.


ofattbart.

Så länge hon accepterar hans lögner kan han ju hålla hur länge som helst, helt jävla ofattbart. Och det roligaste av allt är att jag vet om att han kommer tycka det är jobbigt att se mig. Därför ska jag alltid vara lite extra snygg än vanligt. Du går miste om något fantastiskt Calle balle NEGER skalle. MOHAHAHAHAHA!
Later homies.

dagens party i opartyt: pluggat som bara den i 4 timmar. Blev påmind om att projektarbetet ska lämnas in nästa fredag.
dagens feta oparty: saknar fia som en jude och carolines visa ord <3


idioter är vi allihopa

Mer och mer för var minut som har gått denna kvällen sedan jag skrev det senaste inlägget har jag förstått vilken idiot jag var/är. Och vilken jävla idiot hon är och vilken större idiot han är! Allt är idiotiskt och jag blir arg bara jag tänker på det samtidigt som jag egentligen inte vet om jag är ledsen, arg, sårad, besviken eller glad. Jag gör som vanligt. Jag både skrattar och gråter! :)
bye fuckers.

Dagens party: STRÖMAVBROTTET PÅ SKOLAN!
Dagens oparty: min ilska och ytliga människor.

thoughts and feelings

Jag vet egentligen inte om mitt val var rätt, eller om ditt är det? Men för tillfället är det nog så.. Om jag inte hade haft så fantastiska vänner som jag har vid min sida så hade jag nog inte vågat tänka på eller prata om det. Jag hade hållt allt inom mig och till slut spruckit. Men när jag tänker på att det också var dumt att lämna roliga studer och samtal, mysiga stunder, dans och skratt, brottning som slutade underbart, söta sms som jag redan saknar och en människa som fick mig att känna mig bra och fin och allt detta på loppet av 3 veckor. Snacka om att falla snabbt dude! Jag får bita i det sura äpplet och inte tänka dig som något misstag, utan som en erfarenhet. Kanske borde jag lyssnat på alla andra, samtidigt som att jag är glad att jag inte gjorde det för jag vet och jag har sätt att det finns något mer än det du visar. Otur om och om igen.
Att om några dagar få se in i dina ljusbruna ögon och det charmiga leendet igen kommer att göra ont but i can deal with it!
Mer vad som händer på killfronten och i mitt liv har endast mina otroliga vänner med att göra så solong suckers.
LATER!

OPARTY

Jag känner mig så jävla oparty idag med godkända anledningar!
Men fan vad PARTY det har varit i helgen.
Allt eller inget.. Don't know what to do, help...

harregud!

Det roligaste på länge hände idag. Jag kan inte sluta skratta och le när jag tänker på det. Caroline, GIRLTALK på fotbollen med goda cider idag. Jag längtar efter att få berätta den skojiga hemligheten för dig och Du om någon kommer att få dig ett riktigt gott skratt. Vad har hänt med den seriösa Josefine? hahahahahahaha.

Och, varför kändes det så bra? skrattretande.. Never mind. I love to play this game and i will win!

hejdå.

Ett hejdå kan vara så jobbigt. Just nu tänker jag på mitt bästa, på hennes bästa och på ditt bästa. Ja detta blir nog det bästa fastän det svider. Att om någon dag få se in i dina ögon kommer döda mig. Undvikande - Det Rätta!
 
Och jag är SÅ fruktansvärt överlycklig att en ... nu lämnat landet. En människa som kan vräka ur sig det ena och det andra och ALDRIG kan be om ursäkt för det utan istället låtsas som om ingenting har hänt. To bad for you att du förlorat de två bästa människorna i världen :) And good luck med snacket, take care stumpan :) Och du stanna på cypern för alltid för då blir det lugna tider här hemma!

chans?

Det var minsann bättre förr i tiden, då man skickade lappar så som att fråga chans. Och det bästa av allt var att det var tillåtet att ha mer än en pojkvän i taget och man behövde inte ens visa att man hade någon pojkvän. Ena dagen lekte man med den ena och nästa den andra, livet va helt fucking underbart när man va liten. Kärlek var inga problem och skitsnack existerade inte.


usch.

Ett par vinglas och en caroline hade inte slått fel nu. Med andra ord, en riktigt sunkig dag. Absolut ingenting har gått rätt till! Inte på humör så tack.

studentmössan kommen

Studentmössan har nu äntligen kommit men det sätter också press, JAG SKA KLARA DET!
GLADA JOSEFINE :D

 

och ni anonyma, snälla skriv namn eller i alla fall något så jag fattar vem ni är...


...

Hemma...


KÄRLEK!

Jag vill stanna föralltid, år av minnen som har tagit mer än en vecka att komma på.
Jag älskar göteborg, jag älskar vännerna som jag lekte med när jag var liten, som man gjort allt första gången med, rökte, drack och dumma påhitt som vi älskade att göra. Fan, finns inte mycket mer att skriva än ordet: KÄRLEK!

göteborg baby!

Är i Göteborg nu, stanna föralltid? Njeaa, inte riktigt för då hade carolinen kommit och hämtat mig :)
Snart ska vi duscha och göra oss klara för att åka och handla LITE dricka och sedan hämta Jesper och Albin på dagis med syster, SHIIIT jag höll på att börja gråta när hon skickade smset om att jag fick hänga med om jag ville, (för er som inte vet så är vi inte super bra vänner). En ÖVERLYCKLIG JOSEFINE!!!
Jag vill heller inte att tiden ska gå så jävla fort här uppe :( Den går så jävla fort att jag nu måste sluta skriva MEN carofinen, VI SKA UPP HÄR OCH SHOPPA NÅGON GÅÅÅÅNG :D KÄRLEK! hahahahahaha

tack och hej för mig suckers!
(dialekten börjar falla på plats nu)