hemma.

Är nu hemma efter jobbet, klirr i kassan :) Börjar 9.30 imorgon och jobbar ända till 9.45 på måndag sen är det tid för skolan direkt efter. Hårt och jobbigt men vad gör man inte, får ju belöningen i slutet av februari :)
Idag händer nog inte allt för mycket, ska vila någon timma nu i alla fall. Och från det ena till det andra så va tåget SJÄLVKLART inställt igår när jag skulle åka, lagom arg!
Tagit fel på dagarna så jag kan inte fika med linen imorgon, ännu mer irriterande :( <3

kärlek.

helgen.

Helgen består av jobb, ska snart åka iväg till kävlinge för att jobba natt och jag jobbar nog ända till lördag eftermiddag/kväll. Nås på mobilen :)
Jag saknar Caroline massa, fika på söndag och jag kan inte sluta längta <3
Helgen blir relativt lugn eftersom all min tid hemma kommer gå åt till vila. Så grabbar take care!
du är en dåre!

tjatja.
Återkommer ikväll eller imorgon kväl.

blaa.

Dax att börja skriva igen efter ett antal frågor om varför jag inte har skrivit på länge. Jag har jobbat i veckan och jag ska jobba hela helgen så helgen blir oerhört lugn :) Skolan flyter på men HALLÅ det är slutet på januari, vad händer med vädret? Detta är ju bara helt galet.. Visst gillar jag snö, MEN I DECEMBER!
Sen är det en vecka sedan jag hade dig bredvid mig, och jag saknar det.. Imorgon ses vi förhoppningsvis <3
Jag har jävligt blandade känslor i kroppen som jag inte vet hur jag ska hantera, men jag försöker så gott jag kan. Jag försöker att se på allt som händer som nya erfarenheter och det positiva i det hela fastän det är dö svårt.
Sen har jag tänkt på en sak, maskar, spindlar och såna äckliga djur, vart tar dom vägen när vädret är såhär? Vart hittar dom sin föda? aah anyway.. Skriver mer ikväll så Carolinen har någonting att läsa imorgon på jobb OM hon kommer dit. Motorvägarna är ju avstängda. Jag kanske inte ens kommer till skolan och jävligt illa om jag inte kan ta mig till jobbet i helgen :S ajaa, allt löser sig :)

kärlek&hej.

lycka.

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet? Tror ni att den rätte bara kommer sådär från ingenstans? För det känns som om jag av alla faktiskt börjat tro på kärlek vid första ögonkastet, igår sa det bara KLICK och idag kändes det som en dröm, en dröm som blev verklighet. Mr. right maybe? Jag hoppas nästan det...
Har tidigare känslor med en viss varit rena inbillningen eller bara en vana eller en kul grej för att det va svårt att få personen, va känslorna sanna?
Som det känns nu så känns det äkta, verkligen REAL! Denna verkligheten är värd många chanser.
All i can say is that i am HAPPY!
Och ni, mina vänner - you make my day. Massvis med kärlek till er <3

dagen, tankar och frågor.

Hur kan man äcklas av någon som man en gång tyckt va bra, eller rättare sagt tycker. För man kan ju en gång inte tycka och sen bara sluta tycka, eller? Det är precis som om någon skulle fråga 'du Josefine, va jimmy bra i sängen?' och mitt svar skulle vara 'ja då va han bra men nu är han dålig och jag äcklas' det går inte riktigt ihop?
Från det ena till det andra, VARFÖR SOVER INTE JAG? klockan ringer om exakt 5 timmar, det är illa! Imorgon är det ännu en lång dag, skola från 8.10 - 15.15 tror jag(koll?), sen ska jag träna sen hem och sova.
Sen har jag bytt lite design, fin antar jag :) Men ännu har jag inte förstått hur man lägger upp bilder haha.. Det kommer det också.

Nej nu ska jag drömma om den sagonatten du gav mig då du knackade på mitt fönster..

tjatja hjärtan

allt och inget.

Jag vet att jag är bra, jag vet att jag inte är något misstag. Call me what you want baby :)
Helgen har varit supermysig och väldigt händelserik.
Veckan som kommer har jag mycket att stå i, plugg, träning, planering, renovering?, vänner...
Caroline min vän, jag saknar dig!

Jag ska bli politiker, jag ska bestämma världens öde en vacker dag! :)

anonym.

Uppskattar även om ett namn kunde skrivas på kommentarerna. Ganska tråkigt och barnsligt om man inte kan stå för vem man är eller för vad man säger + att man kan kolla upp IP adressen :)
Snart kommer Pierre.
tack för mig och ett helt vanligt inlägg.


frågestund.

Varför duger jag bara ibland, när det passar dig unge herr.L?
Förstår inte riktigt och ett svar hade uppskattats :)

adiós amigo.

äcklig.

Ja, äcklig är precis vad jag har känt mig idag. Hate that feeling! Eftersom jag nu inte alls tycker om mig själv idag så passade jag på att shoppa upp mitt humör, det blev 2 tröjor som jag inte bestämt mig för än, keep it or leave it? Något mer som faktiskt får mig glad, TRO DET ELLER EJ mina hjärtan, så är jag faktiskt lite glad att Pierre kommer och hälsar på imorgon och för att jag kunnat prata tjafsfritt, fattar ni TJAFSFRITT med Linus i typ 1 vecka kanske haha! 
Aja, tränade idag också. Superskönt! Nu ska jag bara lägga mig i sängen och vila, för för en gångs skull är jag hemma innan 7 och det är så himla skönt. Hinner relaxa lite och fixa med mig själv innan jag ska sova. Och kristoffer, tack för igår :) Och lille-man vad gjorde egentligen?
Uppdateringar eller rättare sagt tankar kommer antagligen lite senare.
TJATJA, friends are life.

Mina känslor är så splittrade, men lugn. Snart löser sig allt och du kommer vara ett minne blått..

tråkig skoldag och vintrig promenad.

Jag började dagen med att försova mig, well done Josefine! Jag har länge undrat varför man ska få såkallat skratt-anfall då man inte borde få det, och då man också är den enda som faktiskt skrattar? Och det bästa av allt är att jag nog har kommit på svaret, i alla fall för min del sen får ni faktiskt komma på ert egna svar för jag tänker inte för er! Ser jag någon till exempel halka så spinner jag vidare på tanken och tänker hur det hade sätt ut om personen ramlade, onödiga tankar och egentligen onödigt skrivande?
Åkte vidare till Landskrona och hörde nog världens roligaste röst på tåget, lät som tjejen hade satt en get i halsen haha! Anyway.. När jag åkte hem så träffade jag linus och vi gick en välbehövd promenad och pratade om saker som ni inte alls behöver ha reda på :) Alltid lika härligt att träffa kyliga kylander faktiskt. Känns som om jag har 'det' då och allt bara försvinner, mitt livs levande lyckopiller, you are good boy (sometimes) and you know it!
Imorgon fyller även KK år och Kristoffer också faktiskt, grattis till er på eran dag grabbar! Imorgon kommer det nog inte skrivas allt för mycket eftersom jag ska till malmö och fika med Pierre och sedan hem till kristoffer.

Jag håller med om att kärleken är blind, för den ser ju inte dom stackarna som faktiskt vill ha och behöver den!

adiós a mis amigos, vi hörs!

nej.

Nej, som sagt ska min blogg absolut inte se ut såhär, det skulle vara en prinsessblogg. Det blev något miss i protokollet och jag orkar inte lösa det nu :)
Tack Johanna för att du försökte.

skola, fika, träning. meningslöst egentligen?

Jag kom nyss hem efter en lång dag. Skolan började 8.10 med estetiskverksamhet då vi kollade på matrix, MATRIX AV ALLA FILMER? Verkligen min typ av film. (känns stabilt att somna första dagen på första lektionen). I vilket fall som helst så tickade klockan på och det var dax att åka till Landskrona för lite mys med Sara och träning med Carolinen. Kändes så bra att börja träningen igen efter lite juluppehåll. Känns verkligen att det var ett tag sedan man besökte gymmet haha.
Natten närmar sig och likaså det ibland väldigt veliga tankarna.

hej så länge hjärtan :)


Varför ljuger man när man vet att jag inte är född igår, och varför när man förlorar något så bra!

hello kitty sängkläder och nattliga tankar.

Saknar att ha dig under mina rosa sängkläder ibland. Ibland saknar jag till och med det där förbaskade snarkandet. Önskar att saker var som innan men that's never going to happen och det är kanske bäst så.
Fast vem vet?

Det där med förhållande, av egna erfarenheter bråkar man alltid när man väl blivit tillsammans, är inte den första tiden den tiden som ska verka som en månaders lång smekmånad? Det kanske är bäst att ha allt det dära dåliga innan ett förhållande, lära känna både det negativa och positiva sidorna? Låta känslorna hinna prövas och verkligen se om det är rätt och om man kan lösa saker och ting? Ibland är man väldigt bra på att förhasta sig och bara se det goda och lära känna det goda, men efter ett tag tränger även de negativa sidorna sig fram och då känns det inte likadant, då ska man lära känna den sidan också och man kanske absolut inte klarar av det eftersom man redan då har världens bästa syn på sin partner som världens underbaraste och snällaste för i början visar man alltid den bästa sidan av sig själv..
only one of Josefines thoughts.

konstig.

Det sägs att jag är en djup människa, visst har jag väldigt annorlunda funderingar och tankar men inte så annorlunda väl? Konstigt nog kan jag vara såkallad djup med såkallat konstiga funderingar men inte fan kan jag visa mina känslor, inte ens för mig själv. Det tycker i alla fall jag är konstigt. Det är egentligen otroligt mycket som är konstigt i detta samhälle som vi lever i, konstigt nog. För Sverige i sig är ju inte så himla speciellt?
Inte konstigt att man är konstig i ett konstigt land..

Hellre fitta än stockholmare? njee, egentligen inte för ni stockholmare är inte så dumma som ni ser ut att vara :)

obesvarade känslor.

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska ’du är vacker’ tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden..


gårdagen.

Igår var det en mycket bra dag. Åkte med Terrie, Andreas och mamma Marina till centersyd och fick med mig en ny väska och massa smink hem som jag faktiskt egentligen inte behövde, alltid bra med nytt :) Sedan träffade jag Sandra som jag sedan gick till Björn med. Vi tog Krilles nycklar och gick upp till honom där jag skadade mig för att killen inte har en kapsylöppnare, DÅLIGT! Efter ett tag trillade det inte lite folk och ena fyllesnacket efter det andra uppstog. Kvällen började på topp och slutade snurrande skönt ensam i min egna säng :) Tack!

Nu ska jag laga lite mat sen träffa Carolinen, she needs me!


(om något bara kunde bli som jag vill)

Planering och åter planering.

Nu är det bannimig dax att börja blogga, nu rullar livet på och det händer något precis hela tiden :)

Studenten närmar sig allt mer och mer och jag känner att pressen växer och tiden försvinner..
Det är ju inte en sak som jag ska tänka på och hålla i luften, utan 100! Hur ska jag hinna fixa allting?
I vilket fall som helst planerar jag och Linus balen och kollar efter en klänning till mig. Sen är det själva studentklänningen som ska införskaffas, smycken, skor osv.. Det kommer i alla fall lösa sig till slut :)
Träningen ska sättas igång på ALLVAR nu igen efter ett juluppehåll, 4-5 dagar i veckan ska svetten rinna av mig.

Studenten, Carolines lägenhetsrenovering, allt plugg, träning, kärlek, vänner.. Inte bara en boll i luften eller en tanke utan nu jävlar har jag att göra!

tjaatja!